Hva er DugnadsTV?

DugnadsTV er et konsept hvor klubber, lag og foreninger i Vestfold kan lage sin egen TV-kanal på nett, og samtidig tjene penger på å selge abonnement på kanalen.

Her kan man selv laste opp videoklipp fra kamper, øvinger og samlinger og annet morsomt videomateriale.  Nettsiden blir åpen for alle som tegner et abonnement på DugnadsTV.

Støtt ditt lag eller din forening!

DugnadsTV vil altså ligge bak en abonnementsløsning, slik at det kun er de med abonnement som får tilgang til filmklippene. Abonnementet vil koste kr 65 pr måned,.kr 15 kroner skal trekkes fra månedsbeløpet til medieansvarlig for laget/klubben og til betalingsløsninger. Kr. 25,- går til foreningen og kr. 25 går til drift av nettsiden..

Et eksempel:

Et idrettslag som har 500 medlemmer, hvor hvert medlem/familie tegner et abonnement, vil gi en inntekt på ca. kr. 12500 pr. mnd. Får disse medlemmene i tillegg to nye abonnementer (for eks. besteforeldre og en nabo) vil inntekten pr mnd. bli ca. kr. 37 500. Her blir det også nettbutikk, direktesendinger og nye reklameflater som vil gi lagene inntekter.


Ønsker du mer informasjon ta kontakt med Børge Waage Tlf: 928 05 212