Panert makrell

Her får du oppskrift på panert makrell.Panert makrell med bakt søtpotet i ruccola 600 g  makrell, hel eller filet2 ss  sitronsaft 1 stk  egg 0,5 dl  matfløte 1 stilk  bladpersille 50 g  parmesanost 3 ss  hvetemel 6 ss  olje salt og pepperPotetsalat650 g  søtpotet, liten type 30 g  pinjekjerner 100 g  ruccolasalat 2 fedd  hvitløk 5 ss  epleeddik 2 dl  olivenolje 50 g  kapers salt og pepperMango salatMangoHvitvinChilliPurreSitronSkjær makrell i serveringsstykker. Drypp over sitronsaft, og dryss på salt og pepper.Visp sammen egg og fløte i en bolle og rør inn finhakket persille.Bland sammen revet parmesanost og mel i en annen bolle.Vend først fisken i hvetemel, deretter i blandingen av egg og fløte og til slutt i blandingen av parmesanost og mel.Stek makrellen gyllenbrun i olje ved høy varme. PotetsalatSkjær søtpotene i båter og stek i ovnen.Rist pinjekjerner på tørr panne og riv ruccolasalat grovt.Kjør pinjekjerner, ruccolasalat, hvitløk, epleeddik og olivenolje til en grov saus i en foodprosessor. Smak til med salt og pepper.Bland potetene og kapers forsiktig inn i sausen. La potetblandingen stå og trekke i 30 minutter.Server stekt makrell med potetsalat, og pynt med litt ruccolasalat og revet parmesanost. Mango salat: finhakk mangoen og bland ingridiensene sammen, og smak til.
Program
Kokepunkt
Dato
29. juni 2015
Lengde
09:05

Kommentarer

(logout)