Vårrull med krabbe og Laks i nori

Vårruller kan lages med alt mulig forskjellig fyll, her får du Kjetils variant. I tillegg får du en god oppskrift på å lage laks i nuri med glassnudler. VårrullIngredienser:1 pakke glassnudler, Vann200 g kål, finstrimlet2 ss ingefær, revet2 ts soyasaus2 ss hakket koriander1 ts. Lime1 vårløk hakket2 gulrøtter, finstrimlet1 rød chili, hakket100 g spinat,vasket 400 g krabbekjøtt, eller scampi, eller kamskjell ell. Stekes i chilli og ingefærolje, i små biter.1 pakke vårrulldeig ( filodeig ),Fremgangsmåte:Trekk nudlene i varmt vann i 5-6 minutter. Ikke la vannet koke, da blir nudlene grøtaktige.Bland grønnsakene med ingefær og bland med nudlene og noen dråper soyasaus. Stek gulrøtter og paprika i ingefær, koriander og chili. Forvell spinaten.Legg et vått kjøkkenhåndkle over deigflakene så de holder seg fuktige og myke. Legg frem alle ingrediensene.Ta ett flak av gangen og legg ingrediensene ( skvis ut saften ) midt på. Rull fra ett hjørne til det motsatte, ca halvparten av flaket.Pensle egg på endene på hver side og brett inn sidene. Fortsett å rulle.Pensle egg på spissen til slutt og rull ferdig. Egget fungerer som lim.Stekes gylden i rikelig med smør i panne. Laks i nori med glassnudler200 g laksefilet i staver4 nori bladWasabi1 ss soyaGrønsaksblanding av mango, purre, spinat, gulrot1 kvist korianderRulles sammen og legges i panne med smør. Settes i ovn 180 grader i 5 min. serveres med glassnudler med den smaken du ønsker og crisp salat.
Program
Kokepunkt
Dato
29. juni 2015
Lengde
13:24

Kommentarer

(logout)